Contact

Neem gemakkelijk contact op of maak een afspraak!

Je kunt jouw vraag via het onderstaande contactformulier sturen. Ik geef dan zo snel mogelijk antwoord.
Het is ook mogelijk een telefonische afspraak te maken als je dat prettig vindt.

Of stuur direct een berichtje via Whatsapp!

 

Akkoord?

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.

Contactgegevens

Praktijk Karen Balk
Sint Agnetenweg 45
6545 AT Nijmegen
06-20344402
(mag ook via WhatsApp)
info@karenbalk.nl
www.karenbalk.nl

KvK 56181493

Locatie en openingstijden

Praktijk Karen Balk is gevestigd in Omnivesta. Dit is een bijzonder en multifunctioneel gebouw, waar meerdere ondernemers vanuit een holistische denk- en werkwijze hun activiteiten ontplooien.

Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Daarbij is de praktijkruimte goed toegankelijk voor mindervaliden. Tevens is er een wachtruimte aanwezig.

Reis je met het OV? Elke 20 minuten rijdt Breng Bus 11 door de wijk. Uitstappen bij Halte Gildekamp/Kluijskamp, dan is het nog maar 2 minuten lopen.

Mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Afspraken worden vooraf gepland.

Blije klanten aan het woord:

Al langere tijd had ik diverse klachten. Van pijn in mijn arm en nek en overgangsklachten, zoals opvliegers en ’s nachts slecht slapen. Dankzij Karen en de NEI methode slaap ik een stuk beter en zijn de opvliegers nog maar af en toe aanwezig. Het inzicht dat het roer soms om moet om van de pijnklachten af te komen, deed de rest.

De aandacht en kennis die Karen heeft, hoe de problemen aan te pakken, zijn super. Ik ben haar nog steeds dankbaar en kan het iedereen aanbevelen.

Ik ben blij!

Yvonne

De combinatie van voetreflex en NEI die Karen heeft toegepast, heeft mij enorm geholpen om van mijn nekpijn met uitstraling naar schouder en elleboog volledig te verhelpen.

Ik vond het een bijzondere ervaring om na vele fysiotherapiebehandelingen nu eindelijk van de pijn af te zijn en te ontdekken dat er meer achter zat dan een klap in mijn nek na een aanrijding.

Dankjewel, Karen!

Wim

Ik heb veel therapeuten en therapievormen gehad. Ik was er op den duur klaar mee. Ik had genoeg gesproken. Bij deze therapievorm hoef je niet eindeloos te praten en uit te leggen. De biotensor weet op basis van de energie die je uitstraalt op dat moment wat jij nodig hebt. Je hoeft er niet in te geloven.

Stel je open en ervaar wat het met je doet. Heb vertrouwen in Karen. Zij is kundig, vriendelijk en integer.

Sarah