In balans kan je de hele wereld aan

dankzij Voetreflex, NEI, Lijfkracht-herstel en Access Bars

.

 

E

Heb je een lichamelijke klacht?

Verstoorde energiestromen in het lichaam kunnen zich uiten in allerlei lichamelijke klachten, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, overgewicht, buikpijn, huidproblemen of gewrichtsklachten.

E

Ben je emotioneel uit balans?

Je kunt je somber en depressief voelen, angst of moeite hebben met sociale contacten, gevoel hebben perfect te moeten zijn en daardoor bang zijn om te falen, weinig zelfvertrouwen hebben, eenzaam zijn, verdrietig zijn, veel piekeren of geen zingeving ervaren.

E

Wil je preventief aan je gezondheid werken?

Behoud van je gezondheid en de balans in je leven is belangrijk. Gun jezelf regelmatig een behandeling om klachten te voorkomen en om je gezond en fit te blijven voelen.

Uit balans - Behandelingen - Praktijk Karen Balk
Balans vinden - Behandelingen - Praktijk Karen Balk

Holistische benadering

Samen zoeken we uit waar jouw klacht, de onbalans, vandaan komt en gaan daarmee aan het werk, zodat jij je weer fitter en energieker gaat voelen en weer in balans komt.

Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij het uitgangspunt is dat alles met elkaar in verbinding staat:
lichaam, geest en ziel zijn één geheel.

Denkbeelden, overtuigingen, ervaringen, sociale omgeving, leefomgeving, cultuur, tijdsbesteding en voeding beïnvloeden allemaal jouw lichaam en dit kan het ziek-zijn verklaren.

Holisme gaat er ook vanuit dat je iets niet kunt helen, benaderen of behandelen zonder naar al deze aspecten te kijken. Als ze weer in balans zijn met elkaar en met het geheel, dan kan jouw klacht verminderen of zelfs verdwijnen.

Het kan dus zijn dat je met een bepaalde klacht naar de praktijk komt en dat de oorzaak bijvoorbeeld blijkt te liggen in een ervaring in je kinderjaren. Door dit te onderzoeken kom je tot de kern van jouw probleem en word je op meerdere lagen geheeld.

Je kunt in mijn praktijk terecht voor vele klachten, waaronder vermoeidheid, overgewicht, hoofdpijn, stress, burn-out, slaapproblemen, concentratieproblemen, lichamelijke pijn en vele andere ongemakken.

💡 Het is onmogelijk om alle type klachten te benoemen, dus staat jouw klacht hier niet bij, bel me dan gerust even of ik ook iets voor jóu kan betekenen.

Op welke manier kan ik jou ondersteunen?

Ik kan diverse methoden inzetten om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in je helingsproces, waarbij zowel lichaam als geest worden behandeld.

NEI (Neuro Emotionele Integratie):
Een methode om de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid, te vinden. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Doorgaans zijn lange praatsessies niet nodig en ook is het niet nodig opnieuw door het geleden trauma heen te gaan. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt.

VoetreflexPlus:
Een combinatie van Westerse en Chinese voetreflexmassage waardoor de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.

Lijfkracht-herstel:
Een uiterst krachtige vorm van energetische geneeskunde en een bijzonder effectieve methode om de lichaamseigen gezondheid te herwinnen, zonder ondersteuning van medicatie. De in het lichaam aanwezige, opgeslagen energie wordt geactiveerd, waardoor een zeer krachtig helend vermogen ontstaat, dat inzetbaar is voor vrijwel ieder gezondheidsprobleem.

Access Bars:
Een zachte aanraking van de energiebanen die door en rondom je hoofd lopen en overeen komen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. De energiepunten worden aangeraakt om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.

Voetreflex

Specialisaties voor VoetreflexPlus behandelingen

  • hoofdpijn
  • vermoeidheid
  • huidproblemen
  • tinnitus (oorsuizen)
  • overgewicht
  • massage bij kanker, klik hier voor meer informatie

“Een klacht is een signaal van je lichaam.
Ontdek wat het je wil vertellen, zodat je het daarna los kunt laten.”

Gun jezelf balans

Door af te stemmen op jouw eigen energie met behulp van een biotensor kan bepaald worden welke behandeling jij als individu nodig hebt. Door jouw energie weer in balans te brengen, kunnen de klachten verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

Als je los kunt laten wat je niet meer nodig hebt, word je fitter, ontstaat er rust in je hoofd en gaat alles een stuk gemakkelijker.

Dat gun jij jezelf toch ook?

in balans

Word je bewust van je blokkades, los ze op en kom weer in balans!

Voel je weer fit

Fit en fris wakker worden, zin hebben in de dag en al je activiteiten, met gemak en plezier door de drukste dagen heen komen en dan nog energie overhebben. Hoe zou dat voor jou zijn?

Laat los wat niet meer nodig is

Wil je onverwerkte ervaringen, emoties en gedachten gemakkelijk loslaten? Wil jij deze ballast graag kwijt om energie over te houden voor leuke dingen?

Voel rust in je hoofd

Zou jij je fitter willen voelen, de energie lekker door je lichaam voelen stromen, waardoor alles veel gemakkelijker gaat en je hoofd tot rust komt en stress en hoofdpijn verdwijnt?

Aanbevelingen

Ik word regelmatig door Karen behandeld en aan de reacties die het bij mij teweeg brengt, merk ik dat mijn lijf/geest hard aan het werk is. Soms krijg ik direct energie en een andere keer ben ik na een sessie zo moe dat ik eerst wil slapen.

De reacties komen ook vaak in de dagen erna, zoals toen ik behandeld ben tegen boosheid en ik daarna nog een paar dagen mopperde, huilde en heel moe was. Het is niet zo dat ik nooit meer boos ben, maar iedere keer wordt er weer een laagje verwerkt. Ik ben er blij mee.
Het geeft mij meer “ruimte” en het “verlicht”.

Fennie

Karen heeft mij behandeld tegen mijn examenangst. Mijn angst zat diep, dus het was een pittige sessie. De angst voor het examen is verdwenen, ik ben veel rustiger en heb vertrouwen als ik naar een examen toe werk.

Toch merk ik nu dat de lichamelijke stress die onder de angst verborgen zat een volgende laag is, die nog behandeling nodig heeft. Maar ik ben positief verbaasd wat 1 sessie met mij gedaan heeft.

Miriam

Tarieven 

Wil jij weer in balans komen?

Laten we dan samen kijken hoe ik je kan ondersteunen.

Worden mijn behandelingen vergoed?

NEI en NLP Coaching, VoetreflexPlus en OncoReflex massages komen in aanmerking voor vergoeding bij de meeste zorgverzekeraars (afhankelijk van de aanvullende verzekering).
Behandelingen met Access Bars en Lijfkracht-herstel worden, net als preventieve behandelingen, niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar naar mogelijke vergoeding.

Algemene informatie over de mate van vergoeding door diverse zorgverzekeraars, zie: https://kwaliteitstherapeuten.nl