Voetreflex en NEI Nijmegen

Ontdek alles over de unieke combinatie van Voetreflex en NEI coaching. Boek een afspraak in Nijmegen.

Praktijk Karen Balk Nijmegen

Heb je ergens last van en wil je weten wat daar de oorzaak van is? Misschien zit je niet zo lekker in je vel, heb je last van een lichamelijke klacht of zijn er gevoelens van onzekerheid, angst, depressie, verdriet, boosheid of eenzaamheid, leer- of concentratieproblemen, stress of slapeloosheid?

In mijn praktijk gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw disbalans om vervolgens je lichaam weer in balans te brengen. Daarbij werk ik vanuit een holistische gedachte waarin lichaam, geest en emotie niet te scheiden zijn. Emotionele problemen kunnen problemen in het lichaam geven, maar ook andersom. Herstel van jouw balans en vitaliteit is mijn uitgangspunt. Daarvoor zet ik verschillende methoden in: NEI (Neuro Emotionele Integratie), VoetreflexPlus en Reiki. Het combineren van deze therapievormen versterkt de kwaliteit en mogelijkheden van de behandelingen. Daarbij ondersteunt en bevordert deze combinatie een natuurlijk herstel.

Voetreflex en NEI Nijmegen

Voetreflex en NEI therapie Nijmegen

De signalen die jouw lichaam je geeft komen voort uit een fysieke, geestelijke of emotionele disbalans. Ze willen je laten weten dat er wat aan de hand is in je lichaam.

In mijn praktijk gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw disbalans om vervolgens je lichaam weer in balans te brengen. Ik werk met een holistische aanpak, wat betekent dat de behandeling volledig op jou wordt afgestemd en wat jij daarbij nodig hebt.

Kom zelf de unieke combinatie van Voetreflex en NEI in Nijmegen ervaren. Door deze therapievormen met elkaar te combineren is er een unieke manier van behandelen gecreëerd.

NEI (Neuro Emotionele Integratie) is een methode om onverwerkte incidenten, trauma’s, emotionele problemen of lichamelijke klachten op een vriendelijke manier op te lossen. Doorgaans zijn lange praatsessies niet nodig en ook is het niet nodig opnieuw door het geleden trauma heen te gaan.
VoetreflexPlus is een combinatie van Westerse en Chinese voetreflexmassage waardoor de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Specialisaties die ik heb gevolgd: behandeling van hoofdpijn, vermoeidheid, huidproblemen, tinnitus (oorsuizen) en overgewicht.

Vergoeding

Mijn praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging CAT collectief. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de behandelingen.

Kijk voor meer informatie over vergoedingen op: https://kwaliteitstherapeuten.nl

Prijzen Voetreflex en NEI therapie Nijmegen 

Praktijkgegevens

Praktijk Karen Balk
Kerkenbos 1097A
6524 BB Nijmegen
06 – 20 34 44 02
(mag ook via WhatsApp)
info@karenbalk.nl
www.karenbalk.nl

KvK 56181493

Locatie en openingstijden

Praktijk Karen Balk is gevestigd in Kerkenbos 1097A. Dit is een bijzondere en multifunctionele ruimte, waar meerdere ondernemers vanuit een holistische denk- en werkwijze hun activiteiten ontplooien.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig aan de voorkant, naast en achter het gebouw of aan de straat.

Reis je met het OV? Lijn 2 rijdt 4x per uur, uitstappen bij bushalte Wedesteinbroek 12e Straat, dan is het nog maar 4 minuten lopen.

Mijn werkdagen zijn dinsdag en donderdag. Afspraken worden vooraf gepland.

Voetreflex en NEI Nijmegen

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een holistische behandeling met Voetreflex en NEI in Nijmegen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!

13 + 8 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.