Wat is NEI therapie?

NEI is een energetische methode, die zich richt op oorzaak en motivatie van gedrag en het loslaten van blokkades en belemmerende overtuigingen.

Veel ervaringen, emoties of gebeurtenissen liggen in ons onderbewustzijn opgeslagen als onverwerkte emoties. Hierdoor kunnen symptomen of klachten ontstaan die uiteindelijk invloed hebben op het fysieke lichaam. Elke emotie die niet wordt verwerkt, blijft onbewust zijn invloed uitoefenen door de incongruentie tussen bewustzijn en onderbewustzijn.

NEI spoort, met behulp van de biotensor, onverwerkte gebeurtenissen en trauma’s in het energetisch celgeheugen op en herstelt de balans door de communicatie tot stand te brengen tussen linker- en rechterhersenhelft.

NEI therapie

NEI therapie

Artikelen over NEI therapie

Voordelen van NEI

Wat zijn de voordelen van NEI? NEI werkt effectief en snel, meestal kan binnen 1 tot 3 sessies een ‘blokkade’ opgeruimd worden en daarmee de klachten laten verminderen of verdwijnen NEI is een zachte methode; eindeloos over problemen praten is niet nodig...

Biotensor

Wat is een biotensor? De biotensor is een bio-energetisch testapparaat. Het is een zeer gevoelig en nauwkeurig meetinstrument. Bij het testen van een cliënt worden energetische trillingen waargenomen en vertaald naar ‘zwak’ of ‘sterk’, als het ware een ‘ja’ of ‘nee’....