Voetreflex Nijmegen

Ontdek de helende kracht van voetreflexologie in Nijmegen bij Praktijk Karen Balk.

Praktijk Karen Balk Nijmegen

Heb je last van klachten en ben je op zoek naar een oplossing? Praktijk Karen Balk in Nijmegen biedt voetreflexologie aan, een effectieve behandeling die helpt om jouw lichaam in balans te brengen.

De holistische benadering erkent de nauwe verbinding tussen lichaam, geest en emoties. Voetreflexologie kan helpen bij het verlichten van fysieke ongemakken en het verminderen van stress. Door drukpunten op de voeten te stimuleren, wordt jouw welzijn en vitaliteit bevordert.

Kies voor Voetreflex Nijmegen bij Praktijk Karen Balk en ontdek de natuurlijke weg naar innerlijke harmonie en gezondheid.

 

Voetreflex en NEI Nijmegen

Voetreflex Nijmegen

Ervaar je signalen van onbalans in je lichaam, zowel fysiek, mentaal als emotioneel? Bij Praktijk Karen Balk in Nijmegen richten we ons specifiek op het vinden van de oorzaak van jouw disbalans en het herstellen van harmonie in je lichaam door middel van voetreflex.

VoetreflexPlus is een combinatie van Westerse en Chinese voetreflexmassage waardoor de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Specialisaties die ik heb gevolgd: behandeling van hoofdpijn, vermoeidheid, huidproblemen, tinnitus (oorsuizen) en overgewicht.

Ik werk met een holistische aanpak, wat betekent dat de behandeling volledig op jou wordt afgestemd en wat jij daarbij nodig hebt.

Ontdek de kracht van voetreflex in Nijmegen en vind balans, gezondheid en welzijn bij Praktijk Karen Balk.

Vergoeding

Mijn praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging CAT collectief. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de behandelingen.

Kijk voor meer informatie over vergoedingen op: https://kwaliteitstherapeuten.nl

Prijzen Voetreflex Nijmegen

Voetreflex Nijmegen

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een holistische behandeling met Voetreflex in Nijmegen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!

10 + 11 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Praktijkgegevens

Praktijk Karen Balk
Kerkenbos 1097A
6524 BB Nijmegen
06 – 20 34 44 02
(mag ook via WhatsApp)
info@karenbalk.nl
www.karenbalk.nl

KvK 56181493

Locatie en openingstijden

Praktijk Karen Balk is gevestigd in Kerkenbos 1097A. Dit is een bijzondere en multifunctionele ruimte, waar meerdere ondernemers vanuit een holistische denk- en werkwijze hun activiteiten ontplooien.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig aan de voorkant, naast en achter het gebouw of aan de straat.

Reis je met het OV? Lijn 2 rijdt 4x per uur, uitstappen bij bushalte Wedesteinbroek 12e Straat, dan is het nog maar 4 minuten lopen.

Mijn werkdagen zijn dinsdag en donderdag. Afspraken worden vooraf gepland.