Home » Blog » Lijfkracht-herstel » Lijfkracht herstel en jouw klacht
lijfkracht herstel - Praktijk Karen Balk

Lijfkracht herstel en jouw klacht

door | 7 jun, 2021 | Lijfkracht-herstel

Bij veel klachten kijk je naar de plek waar je pijn ervaart. Daar kan vaak een oorzaak te vinden zijn, maar ook heel vaak niet. Het lichaam bestaat namelijk niet alleen uit cellen zoals spieren, botten, bindweefsel en bloed. Er is ook een ‘onzichtbaar’ deel wat een grote rol speelt in ons lichaam: onze energie! Alle cellen communiceren met elkaar via allerlei energiebanen. Het kan dus zijn dat er precies op de plek waar het pijn doet, de energie niet lekker stroomt.

Laat je energie weer stromen

Met behulp van Lijfkracht-herstel wordt de aanwezige lichaamsenergie weer geactiveerd. Hierdoor ontstaat een zeer krachtig helend vermogen, dat inzetbaar is voor vrijwel ieder gezondheidsprobleem.

Lijfkracht-herstel is een zeer krachtige vorm van energetische geneeskunde. Het is een bijzonder effectieve manier om de lichaamseigen gezondheid terug te krijgen, zonder ondersteuning van medicijnen.

Nauwkeurige behandeling van de schedel, de nek, de wervelkolom, de schouderbladen, het bekken en het heiligbeen kan vaak pijn verhelpen die al jarenlang aanwezig is, bijvoorbeeld door scheefstand of een energieblokkade in een gebied.

Samen met de behandeling kan bewustwording van de onderliggende oorzaak van de klacht vaak zorgen voor grote resultaten in slechts een enkele of een aantal behandelingen. Deze effectieve energetische behandeling is pijnloos. Bijna iedereen kan op deze manier van fysieke en emotionele pijn af komen. In veel gevallen kunnen ingrijpende operaties en medicijngebruik voorkomen worden.

Zullen we jouw lichaamsenergie met behulp van lijfkracht herstel weer optimaal laten stromen?

Over Karen

Praktijk Karen Balk NEI Voetreflex Access Bars

Een klacht is een signaal van je lichaam. Ontdek wat het je wil vertellen en laat het daarna los!

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin